Тиждень інформатики в ліцеї

 В Облапському ліцеї було організовано та проведено тиждень інформатики з метою сприяння розширенню знань з інформатики, принципів безпечного інтернету, інтересу до предмету та активізації творчих здібностей учнів.

Вчителі інформатики Голощук Валентина Павлівна та Хвесюк Емілія Сергіївна залучали учнів ліцею до участі у багатьох заходах:
- на загальношкільній лінійці відбулося відкриття тижня та ознайомлення з планом роботи. Було оголошено конкурс на найкращу стінгазету про інформатику. Цього ж дня 6 клас взяв участь в інтелект-шоу «Безпечний Інтернет», в якому команди змагались за кращих знавців правил поводження в глобальній мережі.
- учні 7 класу побували в «Інтелектуальному казино», де мали можливість дізнатися вартість своїх знань.
- в «Інформаційному батлі» змагалися між собою учні 10 класу.
- для 8 та 9 класів відбувся квест «Тест Білборда», на якому розглядались важливі питання з кібербулінгу та його різновидів, як запобігти подібних ситуацій.
- п’ятикласники позмагались за найкращу презентацію до Дня безпечного Інтернету.
- учні початкових класів створили галерею графічних зображень
- вручення грамот та нагород зробили підсумки тижня яскравими.
Під частижня інформатики учні перевірили та закріпили свої знання з предмета, змагаючись у конкурсах, ближче познайомились з цією наукою, з принципами безпечного інтернету, вченими-інформатиками, всесвітніми винахідниками, показали рівень своїх знань та здібностей.


















Коментарі