Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам...

Напередодні Дня Гідності та Свободи до Облап завітали поважні гості, щоб поділитись із старшокласниками місцевої школи спогадами про героїчні та трагічні події п’ятирічної давності, які відбувалися в столиці нашої держави.
Захід, присвячений Революції Гідності, проходив в кабінеті історії України. Школярі та їх наставники підготували літературно-музичну композицію, в ході якої присутні мали можливість побувати в вирі подій зими 2013 - 2014 років, пережити ті втрати і сподівання, згадати полеглих...
Цікавими та захоплюючими були спогади учасника Революції Гідності, голови Ковельської районної ради Андрія Броїла. Зі сльозами на очах слухали виступ племінника одного із командирів УПА Йосипа Тюбая - Степана Стапановича Тюбая, який розповів учням про героїчне минуле свого дядька, подарував школі наочність про легендарного повстанця і земляка юних облапчан.
Своїми думками про роль Революції Гідності в історії нашої держави поділився заслужений діяч культури України Іван Сидорук.
Під час заходу було переглянуто фільм, присвячений Революції Гідності. Присутні співали революційні гімни зими 2013 - 2014 років, слухали пісні та вірші у виконанні учнів, запалили свічу пам’яті на спомин Небесної Сотні та жертв українсько-російської війни.











Коментарі