Літній мовний табір

Літній мовний табір "Rainbow"
Важко навіть уявити сучасний світ без гаджетів та іноземної мови. Наш навчальний заклад поставив собі за мету забезпечити освітній простір для навчання кожної дитини у відповідності до індивідуальних особливостей, здібностей та інтересів. Саме тому вже третій рік поспіль в ЗОШ І - ІІІ ступеня с. Облапи 15 учнів мали змогу активно відпочивати,  вивчаючи англійську мову.                                                                                        
3 червня 2019 року шкільний мовний табір "Rainbow" розпочав свою роботу. Мета даного табору - популяризація іноземної мови, підвищення мотивації учнів до вивчення іноземної мови, формування комунікативної компетенції, розвиток творчого потенціалу кожного учня.
Заняття проводились переважно в ігровій формі, з широким використанням інтерактивних форм (робота в групах, парах, командах) тощо. Кожен день мовного табору "RAINBOW" присвячувався відповідній темі. Активізація вивченого та подача нового лексичного матеріалу відбувалася в ігровій формі, а дружня атмосфера учасників сприяла комунікативній діяльності.
Feedbacks, які було зібрано у дітей по закінченню, показали, що найбільш запам'яталися такі форми роботи: квести з фото, проектні роботи з тем: "Професії", "Все про мене", "Шкільні речі", "Одяг", "Мій будинок", "Тварини" та інше.
Закриття табірної зміни закінчилося святковим чаюванням, а потім було організовано веселі розваги з рухливими іграми і нагородами за активну участь.










Коментарі