"Зростаємо мужніми" до Дня Збройних сил України


6 грудня відзначається День Збройних Сил України –  це свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Вже стало доброю традицією в Облапському ліцеї Дубівської сільської ради відзначати свято чоловіків спортивними змаганнями. Юнаки 5-8-х класів взяли участь в конкурсній програмі «Зростаємо мужніми» та вкотре довели, що гідні захищати свою Батьківщину.  Перед змаганнями всіх присутніх привітала вчителька фізкультури Олена Володимирівна Супрунюк, вона побажала хлопцям мужності та витримки в конкурсах. Під пильним наглядом суддівської колегії та учнів школи, команди хлопців палко змагалися за звання найкращих. У перервах між конкурсами настрій підіймали дівчатка та наймолодші школярі своїми запальними танцями.
Переможців та учасників було відзначено грамотами. А для того щоб після спортивних змагань набратись сили, хлопці отримали солодкі подарунки.
Свято, пройшло весело, жваво й натхненно. А як же інакше, коли учасників підтримували такі палкі вболівальники: їхні однокласники й однокласниці, класні керівники, односельчани й друзі. Всі залишились задоволеними від змагань, адже приємно вкотре зібратися разом та підтримати один одного.
















Коментарі