Чемпіонат області зі спортивного орієнтування серед юнаків та юніорів, присвячений пам'яті загиблих захисників України


 Днями на Ковельщині відбувся 49-ий Чемпіонат області зі спортивного орієнтування серед юнаків та юніорів, присвячений пам'яті загиблих захисників України. Двадцять дві команди з усієї Волині з'їхалися до селища Люблинець, аби упродовж трьох днів змагатися та демонструвати свої навички в орієнтуванні на місцевості. Участь у Чемпіонаті взяли 292 учасники, серед них 12 спортсменів - здобувачів освіти Облапського ліцею, котрі представляли на обласних змаганнях збірну команду Дубівської громади.



Другий день змагань приніс перемогу юним спортсменам Облапського ліцею, відтак, збірна Дубівської громади стала першою в орієнтуванні на довгій дистанції. Чудові результати продемонстрували Богдан Гаврилюк, Артем Цікун, Богдан Цікун, Марина Сидорчук, спортсмени стали переможцями в своїх вікових групах. За сумою балів двох днів збірна Дубівської громади посіла 8 місце серед 22 команд.
У третій день Чемпіонату проходили змагання на марафонській дистанції, де визначались абсолютні чемпіони області в особистій першості. Юним спортсменам прийшлось долати дуже складну дистанцію на болотянистій місцевості, але і тут учні Облапського ліцею мали чудові спортивні результати. Ото ж, Богдан Гаврилюк, Артем Цікун та Богдан Цікун стали призерами абсолютної особистої першості області зі спортивного орієнтування, а Марина Сидорчук, Оксана Микитюк та Андрій Гаврилюк опинились за крок до п’єдесталу, посівши четверте місце у своїх вікових категоріях.
Щиро вітаємо юних спортсменів із особистими перемогами у спортивному орієнтуванні та хорошими результатами командної роботи, бажаємо усім міцного здоров’я, Перемоги та спортивних перемог, досягати максимальних висот, розвиватися і не зупинятися на досягнутому. Дякуємо наставнику та тренеру збірної команди Дубівської громади, вчителю історії і правознавства Облапського ліцею - Віктору Сидорчуку за успішну роботу секції спортивного туризму Волинського обласного центру національно – патріотичного виховання, туризму та краєзнавства і відмінну підготовку команди до обласних змагань зі спортивного орієнтування.



Коментарі